extra akcija za montažne kuće

Na danu OTVORENIH VRATA započeli smo extra akciju za izgradnju montažne kuće TIP PK-1 sa povećanom kvadraturom u odnosu na ukupnu cenu. Kao što vidite ukupna površina od nekih 97 m2 osmišljena je na taj način da u prizemlju dobijete prostor koji je  raspoređen u veliku dnevnu sobu sa kuhinjsko trpezarijskim delom, sobu od nekih 9,6 m2, kupatilo, ulazni hodnik i ostavu. Kuća je sa potkrovljem i u prizemlju je i deo stepeništa koji vodi u potkrovlje.

Potkrovlje ukoliko ga mi završavamo u osnovnoj varijanti i ceni koju imamo se prostorno raspoređuje na način na skici iznad ovog teksta. Ukoliko imate drugačije prohteve posebno se radi proračun i dobijate ponudu da vaš zahtev. U potkrovlju je moguće i da se uredi mali wc kako stanari noću ne bi morali sa silaze u prizemlje.

Ovo je pre svega osmišljeno na taj način da ukoliko nemate dovoljno novca (pošto je to uvek problem) možete potkrovlje ostaviti za neki kasniji period uređenja kada budete skupili nešto novca da taj deo prostora završite. Naravno možete kasnije zvati nas da to uradimo a možete i sami to uraditi. Suština je da ne napravite malu kuću ako trenutno nemate dovoljno sredstava nego da odmah u potpunosti rešite veličinu životnog prostora, uselite u prizemlje, malo se stisnete i kasnije gore u potkrovlju dobijate još dobijate dve sobe.

Prostor u rohbau izvedbi potkrovlja izgleda ovako, bez zidova , sa ugrađenim prozorima na zabatnim zidovima i postavljenim laminatom na podu. Kasnije sami rešavate taj deo, ali ključne stvari smo mi već uradili. Raspon cena se kreće od 150 evra po m2 (ekonomik paket-visoki rohbau) pa na više zavisno od paketa i stepena završenosti. Cene su izuzetno povoljne i predlažemo vam da u periodu do 19.juna ove godine zaključite predugovor sa nama jer ćete na taj način fiksirati cenu koje će posle ovog datuma biti oko 20 do 30 evra veća po m2. Ovo je promotivni period i zbog toga smo i pokrenuli ovu akciju.

Uskoro ćemo iznedriti još dva tipa kuće koji su trenutno i izradi, jedna će biti veća od ove i biće oko 120 m2 i jedna manja sa oko 80 m2.

To je sve što možete saznati na ovaj način , za podrobnije informacije ćete se morati pojaviti u našoj kancelariji pošto ima mnogo opcija u opticaju i svaka prepiska putem e-maila je besmislena.

Pozdrav i vidimo se uskoro.

MY HOME COMPANY DOO Novi Sad – lider na domaćem tržištu.

Ostavite odgovor

*

Captcha Captcha Reload


Top call myhomecompany