Informisanje o montažnim kućama uz pomoć SKYPE-a

SKYPE-montazne kuceOd 20. avgusta 2012. godine sa nama možete komunicirati uz pomoć SKYPE-a aplikacije koja se koristi za neposrednu komunikaciju (slikom i zvukom) preko računara. Komunikacija, informisanje i ostale aktivnosti preko Skype-a će biti moguće u vremenu od 09,00 do 18,00 časova kada je i aktivno radno vreme naše kancelarije.

Da bi mogli da razgovarate sa nama i da pošaljete zahtev kao prvo morate da imate instaliranu aplikaciju Skype. Ukoliko nemate ovu aplikaciju možete je downloadovati uz pomoć sledećeg linka:

http://www.skype.com/intl/en/get-skype/on-your-computer/windows/

naravno pre downloada ili kao deo procesa,  moraćete se registrovati i dati sebi neko Skype ime koje ćete koristiti u komunikaciji tj. to će biti vaša adresa.

Za one koji ovo sve znaju potrebno je samo naše Skype name:  MYHOMECOMPANY  a sve ostalo znaju. Ovaj deo je za one koji još nisu koristili ovu aplikaciju. Naravno potrebna vam je i web kamerica sa mikrofonom ili bar mikrofon.

Posle instalacije programa i podešavanja kamere i mikrofona morate nas pronaći na način da u rubriku – add a contact, tj. u kolonu Skype name ukucate MYHOMECOMPANY kao na donjoj fotografiji. Zatim pošaljite taj kontakt obrazac ili poziv za komunikaciju na generalnom nivou gde mi odobravamo komunikaciju.

SKYPE-kontakt forma i skype name

Naravno otvoriće vam se prozor koji od vas traži da napišete par rečenica u obliku kontakt poruke. Izgled poruke i samu formu možete videti na donjoj fotografiji ispod ovog teksta te kakvu poruku ili sličnog sadržaja pošaljite i posle nekog vremena dobićete verifikaciju, tj. odobrenje da kontaktirate sa nama ovim putem.skype poziv

VAŽNA NAPOMENA:

Naravno komunikacija će biti moguća samo u vremenu kada vam ikonica pokazuje da smo on line kao na donjoj fotografiji.

MHC SKYPE

Ukoliko nas budete pozivali (uznemiravali) u vremenu kada smo zauzeti tj, kada smo u bilo kom drugom Skype statusu (away ili drugi) smatraćemo to kao uznemiravanje i postavićemo zabranu poziva za vaš Skype name, tj. za vas. Verujemo da se ovo neće dešavati jer ukoliko je status bilo koji drugi osim on line to znači da imamo klijenta u kancelariji i da razgovaramo sa njim ili razgovaramo sa nekim drugim putem iste aplikacije. Možete nam eventualno poslati tekstualnu poruku i zakazati kasnije razgovor putem Skype-a kao u donjem primeru

 

poruka preko Skype-a

Ovo smo preduzeli najviše zbog klijenata koji nisu iz Novog Sada nego iz drugih gradova a poseduju računar i žele živu reč i sliku sa naše strane, te da im uštedimo vreme i novac (kako ne bi morali da dolaze u Novi Sad). Nadamo se da će komunikacija biti poboljšana na ovaj način pošto mnogi klijenti šalju e-mailove sa zahtevom da im se naširoko i nadugačko objašnjavaju pojedini detalji oko montažnih kuća. Tema montažne kuće je izuzetno obimna. Naravno da nemamo vremena za takve stvari pa ukoliko neki vole elektronsku komunikacije evo pravog načina. Ukoliko pojedinosti na sajtu nisu najjasnije predlažemo da nas pozovete telefonom jer taj način, razgovor skype-om ili direktan sastanak i informisanje u kancelariji najviše doprinose uštedi vremena vezano za samo kvalitetno i potpuno informisanje bez zabluda i nesporazuma.

Čujemo se, pozdrav.

skype name : myhomecompany

 

Ostavite odgovor

*

Captcha Captcha Reload


Top call myhomecompany