Izaberite kuću svojih snova

Izaberite  samo jednu kuću od 1000 raznih tipova i projekata

Dođite u našu kancelariju i između više od 1000 projekata i tipova kuća izaberite onu koja vam se najviše sviđa. Izaberite kuću koja vam najviše odgovara po strukturi (jednosobna, dvosobna, trosobna ili veća). Želite li prizemnicu, spratnicu, kuću sa potkrovljem, sa visokim potkrovlje ili sa podrumom. Možete izabrati dvojnu kuću po vertikali ili po horizontali, ili kuću sa tri ili četiri stambene jedinice.

montazna kuca

U našoj kancelariji zajedno sa stručnim licem možemo doći do kuće koja vam zaista treba i vrstom gradnje koja vam u mentalnom i finansijskom smislu najviše odgovara. Zato ne žalite vreme, već zakažite sastanak koju može biti ključni u odabiru vašeg budućeg doma.

Budite sigurni da je najvažniji korak pre gradnje kuće da se sagledaju vaše realne potrebe i potrebe vaše porodice a mi ćemo vam besplatno pružiti tu tako potrebnu stručnu pomoć.

montazna kuca iz snova

Izbor koji ćemo vam ponuditi se razlikuje od 25 modela kuća koje se u Srbiji koriste već 30 godina i već su prilično “demode” kako bi se uslovno moglo reći. Modeli kuća su uglavnom iz nove generacije sa najnovijim trendovima sa zapada, iz Italije, Francuske i Nemačke. Pošto su stasale nove generacije arhitekata koje rade u programima koji podržavaju 3D okruženje, vrlo realistično možete videti kuće koje vam se nude kao izbor. Važan je i spoljni eksterijerni izgled objekta pošto smo mi ljudi vizualisti i nije dovoljno da nam samo odgovara raspored prostora nego nam je potrebna osim funkcionalnosti i ta spoljna lepota objekta i okruženja.

moderna kuca

Pregledavajući razne kuće i njihova rešenja možete doći do ideje kako da uredite svoje dvorište ukoliko vam se dopadne neko od mogućih rešenja. Naravno arhitekte nove generacije imaju puno veću maštovitost oko uređenja dvorišta i izgleda fasada jer imaju u realnom životu puno veći izbor materijala a i u samim programima u kojima se realizuje vizualizacija imaju puno veću bazu podataka sa ponuđenim materijalima. Zato treba sebi da olakšate posao oko izbora i da radite sa profesionalcima a ne kada uložite puno novca da se iznenadite izgledom vaše kuće.

Dođite kod nas i mi ćemo vam uveliko olakšati posao. Kroz kratko vreme ćete sa sigurnošću znati šta vam se sviđa a i mi ćemo isto doći do spoznaje šta je to što vi želite. Pa do viđenja. Mi vas očekujemo.

 

Ostavite odgovor

*

Captcha Captcha Reload


Top call myhomecompany