Montažna kuća – Kanjiža

Trenutno je fazi (montažna kuća) završnica izrade kuće u Kanjiži. Pokazaćemo vam neke fotografije u toku gradnje. Dogovorena je faza ” visoki rohbau ” u opciji niskoenergetski paket.

merdevine montažna kuća

 

 

Ovako izgledaju postavljene merdevine kojima se možete popeti na tavanski deo montažne kuće i da eventualno iskoristite deo prostora kao ostavu. To sve može da izgleda vrlo lepo i suptilno pošto su naši krovovi daščani i na krov ukoliko zatreba neka intervencija se ne možete popeti preko tavana nego samo preko spoljnjeg dela objekta.

montazna kuca

 

Kvalitetan oluk, nitovani spojevi kako se ne bi razdvojili spojevi i hermetički zaptiveni spojevi .

oluk i streha

Montažna kuća – Kanjiža

Najkvalitetniji premaz streha koji je otporan do tri godine na spoljne uticaje i kišu, vetar i sunce takoše su osnovne odlike naše gradnje.

izolacija

 

Izolacija tavanskog prostora u debljini od 30 cm mineralne vune je više nego zadovoljavajući standard pošto su to normativi Evropske unije.

kupatiloKupatilo je pripremljeno sa instalacijama kako vodovodnim i kanalizacionim tako i sa elektroinstalacijom jer je tako dogovoreno aneksom ugovora mimo niskoenergetskog paketa .

ulazna vrata

Prikaz ulaznih vrata koja se ugrađuju u standardnoj opciji. Vrata su visokokvalitetna sa šest mesta bravljenja, sigurnosni mod protiv obijanja. što se tiče ukrasnog panela ovo je standardna opcija a može da bude i drugog izgleda po dogovoru. Garancija na spoljnu stolariju je pet godina s tim što je stolarija proizvedena po standardu i u zemlji Evropske unija.

balkonska vrata montažna kućaBalkonska vrata su sa spregnutom roletnom i mehanizmom uz pomoć mehaničke gurtne. Postoji mogućnost i da se ugradi električni motor sa kvalitetnim italijanskim prekidačem. Zastor je PVC a moguće je i da bude aluminijski za koji se vrši nadoplata. Takoše postoji mogućnost ugradnje rolo komarnika po dogovoru sa investitorom.

slemenjaci

 

Slemenjaci, kubure ili kaplaje kako ih mnogi nazivaju se postavljaju na originalne nosače koji drže pravac i visinu a ispod se postavlja kombinovana zaštita od aluminijske trake i tekstila koja ujedno služi kao dodatni lufter na mestima koja su najviša i vrše toplinsko odzračivanje i luftiranje toplog vazduha u najtoplijim danima u godini. Ceo krov je luftirajući i na taj način smanjuje toplinski pritisak na unutrašnji prostor.

 

snegobrani

 

Crep koji se koristi kao snegobran je originalni iz pripadajuće galanterije crepa “kontinental plus” i na taj način je montažna kuća i estetski i kvalitativno vrhunska.

snegobrani i lufteri

Takođe se postavljaju originalni lufteri iz istog proizvodnog programa pri vrhu krovnih ravni kako bi krov imao luftirajuću funkciji.

fasada

 

Montažna kuća je spremna za nanošenje fasade, postavljene su ukrasne aplikacije za fasadu i uskoro završavamo naš posao. Montažna kuća će biti za koji dan završena.

 

Ostavite odgovor

*

Captcha Captcha Reload


Top call myhomecompany