Nastavak gradnje montažne kuće na Popovici

Ekipa IMSBS čija je prevashodna delatnost internet marketing i search engine optitizacija je u toku današnjeg dana posetila radnike na gradilištu koji su posle duge pauze konačno nastavili sa radom posle dugog perioda lošeg vremena. Napravljeno je par snimaka kako bi se ispratila aktivnost u toku dana.

montazna kuca

Majstori su nam skuvali kafu. Malo smo razgovarali o slučajnom prolazniku koga smo sreli i koji je dao komentar da nije najmanje godinu dana video bolje odrađen posao oko postavljanja kamena na delove objekta. Kamen je benkovački i vrhunskog je kvaliteta ali su majstori to još maestralnije odradili.

montazna kuca

Kažu majstori da to još nije završen posao. Još dolaze specijalni premazi preko kamena i prego fugni kako bi to postalo izuzetno dugotrajno i kako bi dobilo “vlažan” izgled.

Ovaj stub izgleda stvarno fantastično tako da ovde ni search engine optitizacija ne pomaže kao ni druge veštine na računaru i svetu interneta.

Ubrzo je na gradilište stigao crep pa smo ostavili majstore da nastave sa radovima. Odradili smo još jednu fotografiju i napustili Popovicu.

kuca

 

Ostavite odgovor

*

Captcha Captcha Reload


Top call myhomecompany