Presek zida montažne kuće

Dajemo vam izgled preseka zida naše montazne kuće u ekonomik paketu i niskoenergetskom paketu , kako za prizemne kuće tako i za kuće sa potkrovljem.

presek zida montazne kuce u ekonomik paketu

Na donjoj slici možete videti presek zida u niskoenergetskom paketu , kako za prizemne kuće tako i za kuće sa potkrovljem gde najniža visina zida iznosi 160 cm, što je u potpunosti dovoljno da čovek prosečne visine od 182 cm stoji do toga zida i ne dodiruje glavom plafon. Visina plafona je 260 cm kako i nalažu propisi.

presek zida montazne kuce u niskoenergetskom paketu.

Takođe možete videti preseke montažne kuće na krovu, na pregradnim zidovima u oba paketa koja vam nudimo. Niskoenergetski paket je izuzetno kvalitetan i nudimo ga i na inostranom tržištu i odlikuje ga izuzetno mala potrošnja energenata jer je i spoljna stolarija najnovije generacije i najkvalitetnija i u zemljama evropske unije. Prozori imaju tri stakla, sa profilom od 88 mm i niskoemisionim premazom sa spoljne strane i visokoenergetskim sa unutrašnje strane. U ceni je i spregnuta termoizolovana roletna koja uz doplatu može biti i sa elektromotorom kao podizačem same roletne te možemo reći da je to prilično luksuzan paket i bez dodatnih aplikacija. Više o svemu u nekom od sledećih članaka gde ćemo detaljnije opisati svaki pojedinačni paket.

Ostavite odgovor

*

Captcha Captcha Reload


Top call myhomecompany