Projektovanje – novi sajt za usluge projektovanja

“Projektovanje Novi Sad” – specijalizovani sajt o uslugama koje daje naša firma: projektovanje, informacije o placevima, idejna rešenja, izradi situacionog plana, projektovanju eksterijera, projektovanju enterijera, usluzi ishodovanja građevinske dozvole, da preporuči izvođače radova, da preporuči geometre za geometarske usluge, da izvrši uknjižbu objekta nakon izvršene tehničke kontrole i tehničkog prijema, da izvrši pripremu tehničke dokumentacije i organizuje tehnički prijem, da vam uradi elaborat energetske efikasnosti, da izvrši poslove uknjižbe objekta. Sajt je nastao kao potreba prilikom usluge projektovanja montažnih kuća i ostalih usluga koje prate sam postupak.

projektovanje

Ovde smo dali “screenshot” indexne strane sajta da vidite o koliko se ozbiljnoj materiji radi na ovome sajtu.Tu su još i neke dodatne strane o arhitekturi, o istoriji arhitekture, energetskim pasošima, energetskoj efikasnosti, o licencama, i zakonskoj regulativi. Tu su takođe i arhiva članaka koja će se rehovno osvežavati sa novim člancima iz svih oblasti. Jednom rečju vrlo zanimljiva tematika sa stalnom aktuelnošću i novom dizajnerskom linijom enterijera naše firme.

PROJEKTOVANJE ENTERIJERA “MY HOME COMPANY” I IZRADA ISTOG

projektovanje enterijera MY HOME COMPANY

Jednom rečju ukoliko želite da vam uradimo projektovanje enterijera za vašu kuću, stan ili poslovni prostor obratite nam se kako bi to bilo vrhunski, moderno i u skladu sa najnovijim trendovima. Posle toga isto to možemo uraditi i u prirodi to jest realizovati na terenu. Ukratko akoliko želite malo detaljnije da pregledate naš sajt pođite na web adresu: http://www.projektovanjenovisad.com/ i tamo ćete pronaći i ostale informacije koje vas zanimaju oko usluga koje su gore u tekstu navedene.

Ostavite odgovor

*

Captcha Captcha Reload


Top call myhomecompany