Montažne kuće Novi Sad | My Home Company

montazne kuce Novi Sad

Firma “MY HOME COMPANY” DOO Novi Sad ili sada već sinonim “montažne kuće Novi Sad” je nastavila porodičnu tradiciju u stolarskim i tesarskim veštinama koja se prenosi sa kolena na koleno i datira još od 1903. godine. Imamo tradiciju koja traje sada već skoro 110 godina. Mi smo znanje u toj struci usavršili do savršenstva i prenosimo ga dalje budućim generacijama začinjeno sa puno ljubavi prema tom zanatu, poslu i veštini.

 

my home companyFirma “MY HOME COMPANY” DOO Novi Sad, u ovom obliku u kakvom je danas, osnovana je 2005. godine. Bavi se projektovanjem, izradom i izgradnjom montažnih kuća sa stalnim inovativnim procesom implementacije novih materijala i tehnologija u gradnju naših montažnih kuća.
Ono što nas razlikuje od drugih proizvođača montažnih kuća su savremeni materijali i napredna tehnologija koja se primenjuje na zapadnim tržištima. Time se produžava vek trajanja montažnih kuća koje su na zapadnim tržištima zauzele velik deo tržita u prodaji porodičnih objekata. Učestvovali smo i na sajmovima gde smo prikazali zavidan nivo znanja u gradnji porodičnih stambenih objekata.

 

my home company krovU firmi “MY HOME COMPANY” DOO Novi Sad  je vrhunski stučni kadar i smatramo da smo u samom vrhu izgradnje montažnih kuća u Srbiji  i u inostranstvu što smo proverili i dokazali. Insistiramo na kvalitetu izvedenih radova, na vrhunskoj termici objekata zasnovanih na stručnim proračunima. Kako znamo često reći – “mi ne mislimo da smo najbolji , mi to znamo”. Takođe nas odlikuje ljubav prema ovom poslu i radost koju doživljavamo kada nekome izgradimo porodični dom u kome će biti srećan i zadovoljan jer je već na samom početku zadovoljan kvalitetom radova koje mu pružamo. Mi osećamo tu energiju koju nam zadovoljni klijenti uzvraćaju.

 

montazne kuce Novi SadMi smo ti koji postavljaju nove standarde, koji podižu lestvicu na viši nivo kako bi i drugi proizvođači montažnih kuća morali da dostignu viši nivo kvaliteta. Ne stidimo se toga već se ponosimo. Težak je to zadatak ali smatramo da jednom u životu gradite kuću i da posle par godina ne možete sve ponovo da menjate jer ste to uradili nekvalitetno. To je jako skupa investicija, ako izgradite vrlo jeftinu i nekvalitetnu kuću. Naši kupci pokazuju drugačiju sliku, mi možemo posle nekoliko godina otići na kafu kod njih i ne strahovati kakve će biti njihove reakcije. Zato što ne mislimo da smo najbolji – mi to znamo.

Naša e-mail adresa : myhomecompany@gmail.com

Naša zemaljska adresa je:

“MY HOME COMPANY” DOO Novi Sad

Zmaj Jovina 26, Poslovni centar – LUPUS lokal 202, 2.sprat

21000 Novi Sad

Radno vreme: radni dan od 09,00 do 18,00 časova

subotom  samo za unapred zakazane klijente

sa ljubavlju

“MY HOME COMPANY” DOO

MONTAŽNE KUĆE NOVI SAD

Top call myhomecompany