Unutrašnja stolarija

UNUTRAŠNJA STOLARIJA – SOBNA VRATA
sobna vrata - unutrasnja stolarija

Sobna vrata koja ugrađujemo u naše montažne kuće su kvalitetna sa kvalitetnim kvakama i bravama. Prvenstveno težimo da budu sa dvodelnim maskama (rozetnom za ključ i rozetnom za kvaku) pošto daju moderniji i lepši izgled samim vratima. Vrata se boje u belu boju (poliuretanskim bojama) po osnovnom ugovoru.

sobna vrata u montaznim kucama (2)

Sobna vrata mogu da budu i dvokrilna, ako je po projektu tako definisano ili vanredno sa aneksom ugovora se reguliše ta izmena. Vrata imaju plivajuće pervajze koji prelaze 3,5 cm preko štoka na zid.

craftmaster  sobna vrata

Sobna vrata su tipa craft master i mogu biti bojena i u drugu boju po vašem izboru kao što vidite na gornjoj fotografiji.

Sarke za sobna vrata

Šarke koje se ugrađuju u sobna vrata su standardne kakve vidite sa leve strane i brodske šarke koje vidite sa desne strane na fotografije. Brodske šarke se posebno ugovaraju i nisu u standardnoj opciji pošto ni štokovi i naleganje vratnog krila na štok tada nisu isti. Vratno krilo je u toj varijanti ravno i nema profilaciju kao u standardnoj opciji.

ustakljena sobna vrata

Vrata po potrebi mogu biti i ustakljena kao što se vidi gore na fotografiji, i ta opcija se posebno dogovara. Ta vrata se obično postavljaju između dnevnog boravka i hodnika kako bi što više svetlosti došlo iz dnevnog boravka u hodnik i naravno kao ukras i ulepšavanje životnog prostora.

kvake za sobna vrata

Kvake za sobna vrata mogu biti u boji hroma, kombinacija hrom- polirani hrom, u boji zlata i u još mnogo raznih kombinacija. Investitor može da izabere neku drugu kvaku ukoliko mu se ne sviđa ona koju mu ponudimo i ukoliko je ta kvaka skuplja od ponuđene da izvrši doplatu za razliku koja se pojavi. Mi u osnovnoj varijanti ugrađujemo kvalitetne kvake renomiranih proizvođača ali postoje prefinjeni ukusi nekih kupaca koji biraju kvake koje koštaju i od 50 do 100 evra po komadu.

kvaka za sobna vrata sa rozetnom za kljuc

Kvake koje su ugrađuju u sobna vrata su sa rozetnom za ključ,  kao što se vidi na ovoj fotografiji a ne sa cilindrom. To je po standardu opcija za sobna vrata.

kvaka za sobna vrata sa rozetnom

Još jedna vrata sa kvakom i rozetnama za ključ ali drugačijeg oblika i izgleda. Ukusi su različiti i to je uvek relativnan pojam, šta se nekom sviđa a šta ne.

sobna vrata u beloj boji ugrađena u zid

Ovo su vrata u standardnoj opciji ugrađena u kući jednog od naših klijenata i postojana su već četiri godine u boji i bez ikakvih fizičkih oštećenja. Vrata su lepa, kvalitetna i u svakom slučaju mnogo bolja od većine koja bi dobili kada bi kupili stan u zgradi koji bi platili najmanje 1200 evra po m2 pa na više.

kvaka u sobnim vratima montazne kuce

Ukoliko budete naši klijenti birajte boju vrata i kvake i uživajte u svom enterijeru koji će pre svega biti moderan, ukusan, lep i praktičan.

Ostavite odgovor

*

Captcha Captcha Reload


Top call myhomecompany