Montažna Kuća Bungalov-PD-75 : 109,04 m2

pogled 1 montazna kuca bungalov 75

Još jedna montažna kuća sa fantastičnim rasporedom prostora i predivnim spoljnim izgledom. Kuća je povoljna za terene koji imaju manju visinsku razliku u visini na mestu gde bi se pozicionirao centralni deo objekta.

pogled 2 montazna kuca bungalov 75

 Jedan deo dvorišta bi ostao na povišici a drugi dvorišni na nižem delu i pomalo zašuškan i manje izložen pogledima sa ulice.

pogled 3 montazna kuca bungalov 75

 Ovaj deo dvorišta je moguće urediti i kao pomoćni deo za parkiranje vozila ili za uređenje zelenih površina.

pogled 4 montazna kuca bungalov 75

 Bilo bi lepo kada bi se na ovoj poziciji mogao pozicionirati bazen ali ukoliko za sada nemate sredstava neka to u ovom momentu ostane samo u planu i na fotografiji.

osnova prizemlja montazna kuca tip bungalov 75

 Raspored više nego fanastičan sa intimnijim delom za spavaće sobe lepe kvadrature i kupailom na isto tako zaklonjenom mestu od pogleda  dnevnoj sobi. Ulazni deo trema zaštićen od kiše, mali wc idealno postavljen u kući. Bez ulaska u dnevnu sobu i kuću ulaz samo iz hodnika u wc je uvek fantastičan ukoliko ga se može ispoštovati. Dnevna soba zajedno sa trpezarijom ukupno 33,60 m2 extra u vizuelnom smislu a i u funkcionalnom. Ukoliko je porebno moguće je odvojiti radni deo kuhinje i trpezarije zidom ukoliko domaćica voli izdvojenu kuhinju. Montažna kuća za čistu ocenu 9+. Ne dobija desetku zbog toga što je za  to potrebno preprojektovati visinske gabarite i izbaciti nivelaciju  dnevnom boravku i kući ukoliko je plac u potpunosti ravan.

pogled 5 montazna kuca bungalov 75

Još jedan pogled na centralni deo kuće iz dvorišta.

krov montazna kuca bungalov 75

 Pogled na krovne ravni i poziciju kuće u samom dvorištu iz vazduha.

Ostavite odgovor

*

Captcha Captcha Reload


Top call myhomecompany