Montažna Kuća Bungalov-PD-87 : 106,69 m2

montazna_kuca_tip_bungalov_87_slika1

Pogled iz jedne perspektive na ovu kuću u boji koju vidite sa ne prenaglašenim bojama bordura oko prozora.

montazna_kuca_tip_bungalov_87_slika3

Još jednom pogled iz iste perspektive samo u beloj boji fasade na ovu montažnu kuću fantastičnog izgleda i još boljeg prostornog rasporeda.

montazna_kuca_tip_bungalov_87_slika2

Izgled ove kuće u kombinaciji sa bordurom oko prozora koja ponovo ne naglašava otvore u ukupnom utisku kuće. Fantastična sokla obložena kamenom i naravno lepo uređenje dvorišta.

montazna_kuca_tip_bungalov_87_slika4

Pogled na kuću iz kontra ugla.

kuca_tip_bungalov_87

Malo da proanaliziramo raspored prostorija.Ulazni trem koji je natkriven i ujedno ulaz u kotlarnicu koji je takođe natkriven. Odlična pozicija. Ulazni hodnik u koji stane plakar iza ulaznih vrata i pomoćni wc za goste ili kada ste prljavi da ne ulazite u kupatilo ili ukoliko je gužva uvek su dva sanitarna čvora fantastična i praktična. Tri odlične sobe pozicionirane blizu kupatilo, takođe čista desetka i što se tiče veličina kupatilo koje sa 6,62 m2 daje više nego utisak komfora. Dnevni boravak u celini sa trpezarijom i kuhinjom , sa trpezarijskim delom isturenim na uglu kuće i puno prirodne svetlosti. Sve u svemu kuća bez mane sa svim potrebnim prostorijama i veličini istih za četveročlanu porodicu u punom komforu za svakog pojedinačno.

montazna_kuca_tip_bungalov_87_slika6

Pogled na kuću iz ove pozicije takođe pokazuje da je kuća sa svih strana exterijerno odlično osmišljena.

montazna_kuca_tip_bungalov_87_slika7

Još jedan pogled na kuću iz prvobitnih pozicija ali sa drugom bojom fasade i belim bordurama oko prozora koja ističe prozore i daje pravi utisak ovoj kući. Sve u svemu čista desetka.

 

Ostavite odgovor

*

Captcha Captcha Reload


Top call myhomecompany