Projektovanje montažnih kuća

montazne kuce projektovanje

U našoj firmi ćete samim sklapanjem ugovora i kupovinom montažne kuće u niskoenergetskom i pasivnom paketu projektnu dokumentaciju dobiti besplatno. Takođe besplatno ćemo Vam uraditi reviziju na projektnu dokumentaciju tj. odneti u neki drugi projektni biro koji će verifikovati tu istu dokumentaciju. U dokumentaciji dobijate glavni arhitektonsko građevinski projekat (vodovod,kanalizacija…) i projekat elektroinstalacija. Projekat grejanja nije ukalkulisan i posebno se ugovara.
projektovanje montazne kuceSklapanjem ugovora za ekonomik paket projektnu dokumentaciju ćete morati platiti mimo kupovine kuće.

Ukoliko vam ne odgovaraju tipovi kuća koje mi nudimo, možete sami doneti neko idejno rešenje za kuću koja vam odgovara po kvadraturi i prostornom rasporedu. Mi ćemo sagledati da li je moguća izvedba po tom idejnom rešenju i, ukoliko je sve pozitivno, napravićemo vam kuću po tom idejnom rešenju.
Možemo vam uraditi i 3D okruženje kuće koju planirate da gradite ukoliko u tom okruženju želite da vidite kako će izgledati vaša kuća.

Ako znate šta želite, a nemate gotovo idejno rešenje možete nam dati projektni zadatak i mi ćemo razraditi vaše potrebe dok na papiru ne dobijemo ono što vam tačno odgovara.
Npr. (…želim dnevnu sobu koja je odvojena od kuhinje i dve spavaće sobe koje su minimalne veličine 12m², obavezno špajz i kotlarnicu…)

Ostavite odgovor

*

Captcha Captcha Reload


Top call myhomecompany